ADRESA: Příchovice 497

REZERVACE: +420 606 918 828, +420 723 148 008 

Krkonoše: Letní dobrodružství pro celou rodinu

Krkonoše, nejvyšší pohoří České republiky, nabízí v létě ideální prostředí pro aktivní dovolenou s dětmi. Malebná horská krajina s hustými lesy, průzračnými potoky a horskými loukami láká k pěší turistice, cyklistice, vodním sportům a mnoha dalším aktivitám.

Tipy na výlety:

Výlet lanovkou na Sněžku: Zažijte úchvatný panoramatický výhled na Krkonoše z nejvyšší hory České republiky. Lanovka je dostupná i pro kočárky.

Procházka po Dvorské stezce: Nenáročná turistická stezka s krásnými výhledy na údolí Labe. Vhodná pro rodiny s malými dětmi.

Výlet do Obřího dolu: Navštivte malebnou horskou chatu a úchvatné skalní útvary. V okolí se nachází mnoho turistických tras.

Stezka korunami stromů: Projděte se po unikátní stezce mezi korunami stromů a užijte si úchvatný výhled na Krkonoše. 

Aquapark Špindlerův Mlýn: Užijte si vodní radovánky v aquaparku s bazény, tobogány a saunou.

Další aktivity:

Půjčení horských kol: V Krkonoších je k dispozici mnoho půjčoven horských kol. Vydejte se na cyklistický výlet po cyklostezkách vedoucích malebnou krajinou.

Jízda na koni: Zažijte krásy Krkonoš z koňského hřbetu. V oblasti se nachází několik jezdeckých klubů, které nabízí vyjížďky pro začátečníky i zkušené jezdce.

Rybaření: V Krkonoších se nachází mnoho rybníků a potoků, které nabízí ideální podmínky pro rybaření. Mnoho z nich je pstruhových a je nutné mít platný rybářský lístek.

Hledání pokladů: Vydejte se na dobrodružnou výpravu a hledejte poklady ukryté v Krkonoších. Geocaching je zábavná aktivita pro celou rodinu.

Muzeum Krakonoše: Seznamte se s legendami a pověstmi Krkonoš v interaktivním muzeu Krakonoše v Jilemnici.